KADROMUZ

Hilal BAŞARAN - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Hilal BAŞARAN 1985 Edirne-Keşan ilçesi doğumludur. 2007 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünü bitirmiş, aynı yıl Çanakkale-Bayramiç ilçesi Evciler Şehit Osman Özkan İlköğretim Okulu Anasınıfında görevine başlamıştır. 2010 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği dalında tezli yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Tez çalışmasını ´´Okul Öncesi Eğitiminde Aile Katılımı Çalışmaları´´ konusunda yapmıştır. 2011 yılında Çanakkale-Bayramiç ilçesi Lütfiye Kerim Tahsildaroğlu Anaokuluna atanmıştır. 2015 yılı Eylül ayından itibaren aynı kurumda Okul Müdürü olarak görevlendirilmiştir. Evli ve bir çocuk annesidir.

E-Posta